'Gar Patlaması' anma töreninde polis ekiplerine saldıran 18 kişiye gözaltı
'Gar Patlaması' anma töreninde polis ekiplerine saldıran 18 kişiye gözaltı, başlıklı haberin detayında; Ankara Emniyet Müdürlüğü, 10 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen 'Gar Patlaması'nın bugün yapılan anma töreninde etkinlik alanına girmek isteyen ve polis ekiplerine saldırıda bulunan marjinal grup üyesi 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, 10 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen ‘Gar Patlaması’nın bugün yapılan anma töreninde etkinlik alanına girmek isteyen ve polis ekiplerine saldırıda bulunan marjinal grup üyesi 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Gar patlaması yıl dönümü münasebetiyle 10 Ekim 2021 Pazar günü 09.30 - 10.30 saatleri arasında terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınları ve bildirim dilekçesinde belirtilen STK’ların temsilcileri anma etkinliğine katılmak üzere güvenli şekilde Tren Garı önündeki alana alınmıştır. Bu esnada etkinlik alanına girmek isteyen marjinal gruplar tarafından görevlilerimize fiili ve mukavemet ve saldırılar yapılmış, bir görevlimizin burnu kırılarak yaralanmıştır. Akabinde saldırı ve mukavemette bulunan 18 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"‘Gar Patlaması’ anma töreninde polis ekiplerine saldıran 18 kişiye gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan ‘Gar Patlaması’ anma töreninde polis ekiplerine saldıran 18 kişiye gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.