Galatasaray, Porto'dan eli boş döndü

TAKİP ET

Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz Galatasaray, net pozisyonları cömertçe harcadığı maçta Portekiz ekibi Porto'ya 1-0 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. maçında Galatasaray deplasmanda Porto ile karşı karşıya geldi. Galatasaray birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmada Porto'ya 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray karşısında Porto'nun tek golünü 49. dakikada Marega kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray 1 puanda kalırken, Porto ise puanını 4'e çıkardı. Galatasaray, gruptaki 3. maçında İstanbul'da Schalke'yi konuk edecek. Porto ise 3. maçında sahasında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.


GALATASARAY ÜÇÜNCÜLÜĞE DÜŞTÜ

D Grubunda ikinci haftaya lider giren Galatasaray, bu yenilginin ardından üçüncülüğe düştü. Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenen Schalke 04 ile Galatasaray'ı aynı skorla mağlup eden Porto, dörder puanla zirveyi paylaştı. Galatasaray'ın 3 puanla üçüncü sırada olduğu grupta Lokomotiv Moskova ise ikinci haftayı da puansız kapattı ve son sırada kaldı.


SON 3 DEPLASMAN MAÇINI KAYBETTİ

Galatasaray, son 3 deplasman maçını kaybetti. Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ve Akhisarspor'a mağlup olan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Liginde de Porto deplasmanından puan çıkaramadı. Galatasaray, bu karşılaşmalarda 8 gol yerken, rakip fileleri havalandıramadı.