Galatasaray'da Jakub Moder ve Kamil Jozwiak sürprizi

TAKİP ET

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda orta saha için girişimler sürerken flaş gelişmeler yaşandı. Aslan, ön libero ve kanat bölgesi için Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak ile imza aşamasına geldi.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki sezon için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, bir taşta iki kuş vuracak gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı ekipte, geçtiğimiz sezon orta sahada forma giyen Nzonzi, Michael Seri, Mario Lemina ve Selçuk İnan ile yollar ayrıldı. Seri ve Lemina için yapılan görüşmelerden de henüz sonuç alınamadı. Ayrıca sol kanatta da fırtına estiren Henry Onyekuru'nun koltuğu halen boş duruyor.

Bu nedenle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Polonya pazarına yöneldi ve teknik direktör Fatih Terim'in önerisiyle Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak'ı gündemine aldı.

RESMİ TEKLİFİNİ İLETTİ
İki genç oyuncu için Lech Poznan kulübü ile hemen temaslara başlanırken konu Polonya basınına da taşındı. Gazeteci Piotr Rutkowski, "Galatasaray, Lech Poznan'ın Moder ve Jozwiak için resmi teklifini iletti" diye yazdı.

Ayrıca sarı-kırmızılı ekibin, 21 yaşındaki Moder için 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma, 22 yaşındaki Kamil Jozwiak içinse, 1.5 milyon euro kiralık + 3 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu bulunan bir teklif sunduğunu iddia etti. Şimdi gözler bu iddialarla ilgili Galatasaray'dan gelecek açıklamaya çevrildi.