Galatasaray'da Balotelli bombası

TAKİP ET

Süper Lig'de ilk yarıyı lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde bitiren Galatasaray'da forvet takviyesi yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun için menajerlerden gelen sürpriz Balotelli önerisi sonrası detaylar...

Reklam
Reklam

Gazetecilere verdiği demeçte ayrılık hakkında konuşan Rivere, "Balotelli bildiğim kadarıyla şu anda bazı kulüplerle görüşüyor. Rakibimiz Marsilya'ya gitme ihtimali de bizi endişelendirmiyor.

Yıldız oyuncuya, kolaylık sağlayıp sağlamayacakları sorulması üzerine Rivere, "Balotelli eğer bir kulüp bulur, anlaşırsa onu serbest bırakırız. Bu da oyuncuya saygı duymaktır" dedi.

Teknik direktör Patrick Viera ile problemler yaşayan İtalyan santrfor, bir süredir antrenmanlarda yer almıyordu. Bu gelişme üzerine sarı kırmızılı ekibin transfer için temaslarını hızlandırması bekleniyor.

Nice'in erkenden yolları ayırma kararı aldığı Mario Balotelli'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek. İtalyan futbolcu, Fransız takımına, 31 Ağustos 2016 tarihinde bedelsiz transfer olmuştu.

Futbolun haşırı çocuğu olarak bilinen ve kulüplerin kadrosuna katmak için iki kere düşündüğü 28 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt değeri halen 20 milyon euro...

Daha önce, kadrosunda problemli oyuncu istemediğini dile getiren tecrübeli hoca, bu kez onay verirse, Balotelli için resmi temaslar başlayacak. Ancak Terim, daha önce de veto ettiği Balotelli’ye yine olumsuz bakarsa, bu transfer girişimi rafa kaldırılacak.