Galatasaray'da 8 yıl sonra aynı taktik

Galatasaray'ın Kayserispor maçına çıktığı kadro, akıllara Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın da olduğu 2012-13 sezonunu getirdi.

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u 3-0 mağlup ederken Fatih Terim'in maça Mostafa Mohamed ve Radamel Falcao ile başlaması dikkat çekti.

Çift forvet ve kanat futbolcusu olmadan Kayseri'de maça başlayan Galatasaray'ın bu kadrosu akıllara 8 sene önceki takımı getirdi.

2012-13 sezonunda Galatasaray, devre arası transfer döneminde Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı kadrosuna kattıktan sonra Fatih Terim, 4-3-1-2 sistemine dönmüştü.

MELO, SELÇUK, HAMİT ÜÇLÜSÜ, İLERİDE DROGBA VE BURAK
Orta sahada Felipe Melo, Selçuk İnan ve Hamit Altıntop oynarken 10 numara pozisyonunda Wesley Sneijder, çift forvet olarak da Didier Drogba ve Burak Yılmaz forma giyiyordu.
Kaynak; Hürriyet