Galatasaray'da 5 ismin bileti Terim tarafından kesildi

TAKİP ET

Şu ana kadar 5 futbolcunun transferini bitiren Galatasaray'da çalışmalar sürüyor. Fatih Terim ayrıca yeni sezon öncesi takımda görmek istemediği 5 ismin de biletini kesti.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde start veren Galatasaray'da gündem transfer... Geride bıraktığımız sezonu 56 puanla 6. sırada tamamlayan Cimbom, yaz transfer döneminde yapacağı takviyelerle 23. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, transferleri bir bir açıklamaya başladı.

Aslan, ilk olarak teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla kadroda görmek istediği eski futbolcusu Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Hücum rotasyonunu da genişletmek isteyen Cimbom, Çaykur Rizespor'dan ayrılan Oğulcan Çağlayan'ı 4 yıllığına renklerine bağladı. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Oğulcan'ın ardından Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Emre Kılınç ile de 4 yıllık mukavele yaptı.
Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından Uruguaylı eldivenin yerini tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen Aslan, Kasımpaşa forması giyen 33 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Brezilyalı sağ bek Mariano ile yollarını ayıran Galatasaray, tecrübeli oyuncunun yerini son olarak Olympiakos forması giyen Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile doldurdu. Oyuncu arayışlarını sürdüren ve gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de merak konusu olduğu sarı-kırmızılılarda Maicon, Mariano, Nagatomo ile yollar ayrıldı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Lemina, Seri, Andone ve Onyekuru ise takımlarına döndü.

5 İSMİN BİLETİ KESİLDİ
Fotomaç'ın haberine göre; Bu isimlerin yanında birçok oyuncuyla daha yollarını ayıracak olan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği 5 futbolcu daha takımdan gönderiliyor. İşte o isimler:
JIMMY DURMAZ
RYAN BABEL
ŞENER ÖZBAYRAKLI
JESSE SEKIDIKA
VALENTINE OZORNWAFOR