Fren sistemi kilitlenen tır, şarampole uçtu

TAKİP ET

Fren sistemi kilitlenen tır, şarampole uçtu, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde fren sistemi kilitlenen tır, yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada yaralanan olmadı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, İnebolu’dan Doğanyurt istikametine seyir halinde olan M.H. idaresindeki 78 AP 530 plakalı tır, fren sisteminin kilitlenmesi sonucu yoldan çıkarak İnebolu’nun Taşburun Köyü mevkiinde şarampole uçtu. Kazada yaralanan olmazken trafik ekipleri, uçurumu yuvarlanan tırı olay yerinden çıkartabilmek için uzun süreliğine yolu trafiğe kapattı. Çekici yardımı ile olay yerinden kurtarılan tır, yediemin otoparkına çekildi. Tırın uçurumdan kurtarılmasıyla İnebolu-Doğanyurt karayolu tekrar araç trafiğine açılabildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Fren sistemi kilitlenen tır, şarampole uçtu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Fren sistemi kilitlenen tır, şarampole uçtu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.