Forklift kullanan çocuk sürücü kamerada

TAKİP ET

Forklift kullanan çocuk sürücü kamerada, başlıklı haberin detayında; Eyüpsultan Topçular İş Merkezi'nde forklift adı verilen iş makinesiyle kamyona yükleme yapan çocuk, görenlere "pes artık" dedirtti. Orada bulunanların çocuğa müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Eyüpsultan Topçular İş Merkezi’nde bir çocuk, yük indirip bindirmek için kullanılan forklift adı verilen iş makinesinin direksiyonuna geçti. Çocuk sürücü, iş makinesiyle taşıdığı çuvalı kamyona yükledi. Aldığı yükü kamyona bırakan çocuk ardından aracı yeniden hareket ettirdi. İş makinesini kullanan çocuk olası bir kazaya davetiye çıkarırken, bu sırada orada bulunanların çocuğa müdahale etmemesi ise dikkat çekti. O anlar kameralara da yansıdı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Forklift kullanan çocuk sürücü kamerada" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Forklift kullanan çocuk sürücü kamerada başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.