Football Manager'da bir dönem sona eriyor

TAKİP ET

Football Manager 2019, 'Bir devrin sonu geliyor' sloganıyla yine dikkat çekici bir tanıtım yaptı.

Reklam
Reklam

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Football Manager, serinin yeni oyununun çıkış tarihini bir video ile duyurdu. Bu tanıtım videosunu haberimizin devamında bulabilirsiniz.

'Hayallerinizdeki işe hoş geldiniz. Sezonunuz 2 Kasım'da başlıyor.' sloganıyla oyun sıra dışı şekilde tanıtıldı.

Oyunun yönetmeni Miles Jacobson, yeni FM için “Bir dönemin sonu” şekilde paylaşımda bulunurken, 7 Ağustos’ta oyun hakkında yepyeni detayların paylaşılacağı bildirildi.

Oyunun uzun yıllar boyu aynı kapak stili ve logo ile piyasaya sunulduğunu belirten Jacobson, değişimin bu iki alanda başlayacağını Twitter üzerinden ilan etti. Yeni detayları, açıklamalar yapıldığı gibi web sitemizde bulabileceksiniz.

Duyuru videosuyla birlikte oyunun Steam sayfası da aktif hale geldi ve oyunun satış fiyatı açıklandı.

Ön sipariş dönemine özel olarak oyun şu anda 107,10 TL'den satışa sunulmuş vaziyette. 2 Kasım'da piyasaya çıktığı gün, oyunun fiyatı 119,00 TL olarak güncellenecek.

Football Manager'in resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, oyunla ilgili yeni özelliklerin Eylül ayında duyurulmaya başlanacağı belirtildi.

FM 2018, Türkiye'de 120 TL'den satışa çıkmıştı.

Football Manager 2019'un temel versiyonu, PC, Mac ve Linux işletim sistemlerinde oynanacak.

FM Touch ise tabletler için dizayn edildiği için iOS ve Android'de oynanacak. FM Mobile ise mobil işletim sistemlerinde olacak.

FM hayranları 2 Kasım Cuma gününü şimdiden iple çekiyor.