Fırtına sonrası Mudanya sahili doldu taştı

TAKİP ET

Fırtına sonrası Mudanya sahili doldu taştı, başlıklı haberin detayında; Haftanın yağışlı ve rüzgârlı geçmesinin ardında güneşli havayı fırsat bilen Bursalılar nefes almak için çocuklarını alarak Mudanya sahiline akın etti.

Reklam
Reklam

Hafta içinde havanın serin ve yağmurlu geçmesi, Bursalıları evlerine kapandı. Hafta sonu bahar havası tadında güneşi gören Bursalılar soluğu Mudanya’da aldı. Sahil Bulvarında adım atacak yer kalmazken, çocuklarıyla beraber gezerken denize olta atıp balık tutmaya çalışanlar renkli görüntüler ortaya çıkardı. Çocuklarını oyun parklarında eğlendirmeye çalışan aileler deniz havası almanın keyfine vardı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Fırtına sonrası Mudanya sahili doldu taştı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Fırtına sonrası Mudanya sahili doldu taştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.