FIFA'dan Halis Özkahya'ya görev

FIFA'dan Halis Özkahya'ya görev, başlıklı haberin detayında; 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'na oynanacak Kazakistan-Finlandiya müsabakasında FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, Kazakistan ile Finlandiya arasında 12 Ekim 2021 Salı günü oynanacak 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu müsabakasını yönetecek.

Kazakistan’ın Nur-Sultan şehrindeki Astana Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Ali Saygın Ögel yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Mücadelede Abdulkadir Bitigen VAR, Hüseyin Göçek ise AVAR olarak görev yapacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"FIFA’dan Halis Özkahya’ya görev" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan FIFA’dan Halis Özkahya’ya görev başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.