FETÖ'nün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarına operasyon: 5 gözaltı

TAKİP ET

FETÖ'nün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarına operasyon: 5 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Ankara polisi FETÖ'nün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarına yönelik düzenlediği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY terör örgütünün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarında faaliyet gösteren, haklarında etkin pişmanlıktan yararlanan örgüt mensuplarının beyan/teşhiste bulunduğu ve örgütün mahrem alanda kullandığı haberleşme yöntemlerinden olan büfelerden periyodik/ardışık aranma kayıtları tespit edilen 13 şüpheliye (1 aktif TUSAŞ, 1 aktif ASELSAN, 1 aktif TÜBİTAK, 3 eski TUSAŞ, 1 eski ASELSAN, 1 eski TÜBİTAK, 4 eski ROKETSAN çalışanları ile 1 ihraç SSB çalışanı) yönelik planlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Firari şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışmalara devam edildiği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"FETÖ’nün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarına operasyon: 5 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan FETÖ’nün Siber Mahrem ve Savunma Sanayii yapılanmalarına operasyon: 5 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.