FETÖ'den aranan kadın polis tarafından yakalandı

TAKİP ET

FETÖ'den aranan kadın polis tarafından yakalandı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'da hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davasından 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve KHK ile ihraç edilen eski öğretmen polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, okulöncesi öğretmeni olarak görev yaparken 672 sayılı KHK ile kamu görevinden ihraç edilen ve hakkında FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fatımatüzzehra B., isimli kadın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs işlemlerinin ardından

Afyonkarahisar T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"FETÖ’den aranan kadın polis tarafından yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan FETÖ’den aranan kadın polis tarafından yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.