Fethiye'de çatı yangını büyümeden söndürüldü

TAKİP ET

Fethiye'de çatı yangını büyümeden söndürüldü, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Fethiye ilçesinde akşam saatlerinde bir evin çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından anında müdahale ederek, büyümeden söndürüldü.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Patlangıç Mahallesi 340 Sokak No 12 Doğu Apartmanı'nın çatısında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların 112 çağrı merkezinden yardım talebi üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine kısa sürede ulaştı. Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahalede bulunup, alevleri büyümeden söndürdü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar ise sürüyor.




Fethiye'de çatı yangını büyümeden söndürüldü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Fethiye'de çatı yangını büyümeden söndürüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)