Fethiye'de 97 kaçak göçmen yakalandı

TAKİP ET

Fethiye'de 97 kaçak göçmen yakalandı başıklıklı son dakika haberinde; Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 97 yabancı uyruklu kaçak göçmen yakalandı.

Reklam
Reklam

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir grup düzensiz göçmenin denizden yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçacağı bilgisi üzerine geniş çaplı çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin Cennet Koyu bölgesindeki dağlık alanda yapılan aramada, 36 Afgan, 32 Suriye, 19 Pakistan, 4 Mısır ve 3’er Irak ve Filistin uyruklu yakalandı.
Sahil güvenlik botuna alınan göçmenler işlemleri için Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü. Düzensiz göçmenleri kamyonla bölgeye getirdiği iddiasıyla A.Ö. ile kardeşi Ş.Ö. gözaltına alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Fethiye’de 97 kaçak göçmen yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Fethiye’de 97 kaçak göçmen yakalandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.