Fethiye'de 254 düzensiz göçmen yakalandı

TAKİP ET

Fethiye'de 254 düzensiz göçmen yakalandı, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 254 düzensiz göçmen yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir grup düzensiz göçmenin yurt dışına çıkacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Faralya Mahallesi’nden bir grup düzensiz göçmenin yurt dışına çıkacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan takibin ardından Cennet Koyu’nda bir tekneye binen Afganistan, Irak, İran, Suriye, Pakistan ve Bangladeş uyruklu 254 göçmen yakalandı. Sahil güvenlik botuna alınarak karaya çıkarılan 254 düzensiz göçmen, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü. Göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek. Öte yandan, organizatörlerin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Fethiye’de 254 düzensiz göçmen yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Fethiye’de 254 düzensiz göçmen yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.