Ferhat ile Şirin 4. bölüm - Ferhat ile Şirin son bölüm full tek parça izle - 13 Aralık 2019 FOX TV

TAKİP ET

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Ferhat ile Şirin 4. bölüm yayınlandı. 13 Aralık 2019 tarihin de yayınlanan Ferhat ile Şirin 4. bölüm de bu hafta; Şirin, Ferhat'n hayatı için yaptığı fedakarlıktan dolayı geri adım atmıştı. Yalan attığını ve hatalı olduğunu ablası Banu Karalı'ya söylemiş, Banu bundan mutluluk duyarak, Ferhat'tan özür dileyerek ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler.

Reklam
Reklam

Ferhat ile Şirin 4. bölüm izleyici ile buluştu. Ferhat ile Şirin bu hafta ki son bölüm de; erhat'n hayatı için yaptığı fedakarlıktan dolayı geri adım atmıştı. Yalan attığını ve hatalı olduğunu ablası Banu Karalı'ya söylemiş, Banu bundan mutluluk duyarak, Ferhat'tan özür dileyerek ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler. Ferhat'ın annesini arayışında, yaşadığını öğrenmesi kendisini daha da heyecanlandırmış, daha da tehlikeli bir yolculuğa sürükleyecektir.

FERHAT İLE ŞİRİN 4. BÖLÜM

Banu, kardeşi Şirin ile Ferhat arasında kalmaktan dolayı duyduğu üzüntü son bulmuş. Şirin'in itirafı ile soluğu Ferhat'ın yanında almıştı. Ferhat'ı bekleyen büyük süpriz ise Şirin'in evlilik kararıdır. Gerçekte duyguları Şirin'den yana olan Ferhat bunun bütün pişmanlığını hissetmektedir. Ferhat annesi ve ailesi ile ilgili gerçeklerin peşinden koşmaya devam etmektedir. Annesinin yaşadığını öğrenmesi ile yeni ve tehlikeli bir yolculuğa girecektir. 

FERHAT İLE ŞİRİN SON BÖLÜM İZLE

Hüsrev'i tuzağa çeken kişinin eski eşi olmasıyla herşey daha da karmaşık hale gelmektedir. Yiğit'in babası Hüsrev'i sattığı gerçeği ortaya çıkacak mı? Yiğit'in Şirin'i Ferhat ile tehdit etmesini Banu ve Ferhat öğrenecek mi? Şirin, bu tehdit ile Yiğit ile gerçekten evlenecek mi? Ferhat git gide annesine yaklaşırken bu işin arkasında Hüsrev'in olduğu gerçeğini öğrenecek mi?...

FERHAT İLE ŞİRİN 4. SON BÖLÜM FULL İZLE

FOX TV ekranlarında yayınlanan Ferhat ile Şirin 4. bölüm full tek parça izlemek için tıklayınız.