Ferhan ile Şirin 3. bölüm full izle - Ferhat ile Şirin 3. Son bölüm full tek parça izle - 6 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Ferhat ile Şirin 3. bölüm izle yici ile buluştu. FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Ferhat ile Şirin 3. yeni bölüm de bu hafta; Şirin, ablası Banu ve sevdiği adam Şirin arasında ki yakınlaşmayı öğreniyor. İkiliyi öpüşürken gören Şirin, gördükleri karşısında resmen yıkılıyor. Şirin bu durumu Banu'ya anlatıyor. 6 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Ferhat ile Şirin 3. bölüm izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Ferhat ile Şirin 3. bölüm yayınlandı. FOX TV'nin ekranlara yeni başlayan ve izlenme rekorları kıran dizisi Ferhat ile Şirin 3. bölüm de bu hafta; Şirin, ablası Banu ve sevdiği adam Şirin arasında ki yakınlaşmayı öğreniyor. İkiliyi öpüşürken gören Şirin, gördükleri karşısında resmen yıkılıyor. Şirin bu durumu Banu'ya anlatıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 3. BÖLÜM İZLE

Ferhat ile Şirin en son bölüm de; Ferhat kendi içinde çelişkiler ile gidip geliyor. Ferhat, Banu'ya "sen koskoca Banu karalısın, ben ise bir marangoz" ile durumu anlatırken, Banu, "ben senin yanında sadece Banu'yum" diyerek, Ferhat'ı olumlamaya çalışıyor. Şirin ise Banu'ya Ferhat'a aşık olduğunu dile getiriyor ve olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN FULL TEK PARÇA İZLEYİN - (TIKLAYINIZ)

Ferhat ile Şirin son bölüm full izle; Oynadığı oyunla kendini daha da kötü hisseden Ferhat, duygusal çöküntü ile kendine hesap sorsa da, bu sadece kendine verdiği hesapla kalmıyor. Banu'ya arasındaki duygusal bağı anlatan Şirin, Ferhat'ın ikili oynadığını, ablası Banu ve kendisini bir arada idare ettiğini ile getiriyor.

FERHAT İLE ŞİRİN SON BÖLÜM İZLE

Şirin, Ferhat'ın karşısına dikilerek bu yaptığının hem hesabını hemde anlamını sormak isterken, Ferhat durumu pek iç açıcı olmuyor. Daha açıklama yapmadan bu görüşmeye Banu Karalı'nında dahil olması Ferhat için işleri daha da çıkmaza sokuyor.

FOX TV ekranlarında 6 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Ferhat ile Şirin 3. bölüm full izlemek için tıklayınız.

FERHAT İLE ŞİRİN SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

FERHAT İLE ŞİRİN 3. BÖLÜM (SON BÖLÜM) FULL İZLE