Fenerbahçe'ye kendi evinde son dakika golüyle çelme taktılar

TAKİP ET

Dün Kadıköy'de yine oldukça önemli bir maç vardı. Fenerbahçe ile Kayseri bir araya geldi ve bu maçın sonucuna kesin olarak Fenerbahçe'nin kazanacağı bakılıyordu ama Kayseri bütün tahmini bozdu ve oyunu beraberliğe taşımayı başardı.

Reklam
Reklam

Dün saat 20.00 itibarıyla başlayan Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaşmasında birçok kişi kendi arasında iddiaya girdiler. Fenerbahçe’nin maçı kazanacağına kesin gözüyle bakılıyordu çünkü kalecisinden oyuncusuna kadar birçok yeni oyuncunun olduğu bu müsabakada sarı lacivertli takımın galip gelmesi bekleniyordu. Zaten maçın uzatmalarına kadar bu durum böyleydi fakat beklenildiği gibi olmadı ve son dakika golüyle Fenerbahçe yerle bir oldu. Kadıköy’de sahadan gülerek ayrılacak olan Fenerbahçe oyuncuları bir anda üzüntüye boğuldu çünkü puan durumuna göre Kayserispor üst sıralara çıkarken Fenerbahçe 8. Sıraya kadar geriledi. Puan durumuna baktığımızda şuan Galatasaray’ın ilk sırada olduğunu görebiliyoruz.

SON DAKİKA GOLÜYLE TARAFTAR BİLE ŞOK GEÇİRDİ

Taraftarın son dakikaya kadar beklediği maçta oldukça şok bir gelişme oldu. Binlerce Fenerbahçeli taraftar takımının 3-2 önde olmasıyla tezahüratlarını artırmaya başlamıştı ama Kayserispor tam anlamıyla baş kaldırdı ve taraftarın tezahüratlarının son bulmasını sağladı. Şampiyonluk yolunda hayal kırıklığı yaşayan takım Fenerbahçe’nin en önemli oyuncusunun 12 numaranın artık sahaya ayak basması bekleniyor. Kadıköy onu bekliyor ama o yeşil çimlerin kokusunu bile henüz alamadı. Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaşmasının sonuçları elbette ilk 5’te yer alan takımlara yaradı. İlk yarı biterken Ozan Tufan’ın attığı gol sonucunda soyunma odasına gülerek giden ev sahibi Fenerbahçe maçtan üzülerek ayrıldı.