Fenerbahçe transferi uçakta bitirdi, "Bonservisimi alıp geliyorum"

TAKİP ET

Fenerbahçe bir yıldız transferini daha bitirmek üzere. Sarı lacivertli ekip, milli takım kampına giden gol makinesiyle görüştü ve anlaşma sağlandı.

Reklam
Reklam

Transfer döneminin en flaş takımı Fenerbahçe'den taraftarı sevindirecek bir imza daha geliyor. İstanbul'a iniş tarihi belli oldu...

Transfer tahtasını Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kaparak başlayan sarı lacivertli ekip, ardından Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yuvaya döndürerek taraftarını coşturmuştu.

Bu imzaların ardından Trabzonspor'dan Filip Novak ve Jose Sosa'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, sarı lacivertli taraftarlara önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulduğunun sinyalini vermişti.

Bu isimlere ek olarak Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Mauricio Lemos ile resmi mukavele imzalayan Fenerbahçe, son olarak Enner Valencia'yı İstanbul'a getirmişti.

30 yaşındaki deneyimli golcünün transferini resmen açıklaması an meselesi olan Fenerbahçe, bir golcüye daha sarı lacivertli formayı giydirmeye hazırlanıyor.

Transfer şampiyonu Fenerbahçe, hız kesmiyor. İstanbul'a önceki gece inen Enner Valencia ile birlikte 8 nokta transfere imza atan sarı-lacivertliler, yine golcü bir isimle anlaşma aşamasına geldi.

İsrail futbolunun yıldız ismi Eran Zahavi ile görüşmelerde somut adımlar atan ve büyük ölçüde el sıkışan Kanarya'nın kısa süre içinde bu transferi de açıklayacağı ileri sürüldü.

5. sezonuna girdiği Guangzhou ile sözleşmesi aralık ayında sona erecek olan 33 yaşındaki futbolcuya da bonservis ödenmemesi için temasların sürdüğü öğrenildi.

Eran Zahavi, bireysel antrenörü Eran Shedo ile birlikte Milli Takım kampına katılmak için özel uçakla İstanbul üzerinden İsrail'e uçtu.

Bu yolculuktan önce Fenerbahçe Yönetimi İsrailli yıldız ile masaya oturdu.

Bu görüşmede 33 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe Yönetimi'ne "Bonservis işini ben halledeceğim. Guangzhou'dan bonservisimi alıp geleceğim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi de Zahavi'nin bu sözlerine karşılık, "Bonservisini al gel. Yıllık 2 milyon Euro ücret ödemeyi teklif ediyoruz" dedi. Yıldız oyuncu da bu teklifi kabul etti.

Forvet arkası ve santrfor oynayan Zahavi'nin Çin ekibiyle olan sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. Ancak 33 yaşındaki yıldız, kulübüyle görüştükten sonra bonservisini alacak.

UEFA Uluslar Ligi'nde 4 ve 7 Eylül'de oynanacak maçlar için İsrail Milli Takımı'nın kampına katılan Zahavi'nin bu karşılaşmaların ardından İstanbul'a geleceği belirtildi.