Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürüyor
Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürüyor, başıklıklı son dakika haber özetinde; Fenerbahçe, Süper Lig'de 2021-2022 sezonu hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.
Topuk Yaylası Tesisleri’nde günün ilk idmanını salonda gerçekleştiren sarı-lacivertliler, akşam antrenmanında sahaya çıktı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra minyatür kaleli pasa dayalı oyun oynandı. Antrenmanın kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmaların gerçekleştirildiği öğrenildi. Nabil Dirar antrenmanda bireysel çalışırken, milli takımlarda bulunan isimler idmanda yer almadı. Öte yandan teknik direktör Vitor Pereira’nın yaka mikrofonu takarak oyuncularına ses sistemi yardımıyla talimat vermesi dikkati çekti.
Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Fenerbahçe, Topuk Yaylası’nda çalışmalarını sürdürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Fenerbahçe, Topuk Yaylası’nda çalışmalarını sürdürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.