Fenerbahçe'den 3 bomba daha geliyor

TAKİP ET

Fenerbahçe, transferde adeta gövde gösterisi yaparak 4 yıldız ismin transferini resmen açıkladı. Gözler bu isimlerin ardından atılacak imzalara çevrildi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin hedefinde, bu kez bordo-mavilililer ile henüz anlaşma sağlamayan Jose Sosa'nun olduğu iddia edildi. TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe'ye önerilen Sosa için Emre Belözoğlu da devreye girecek. Sezon bitiminde verdiği röportajda 'kalite' vurgusu yapan Belözoğlu'nun bugün Sosa ile görüşme yapması bekleniyor.

FORVETE SMOLOV
Vedat Muriqi konusunda İtalya ve İngiltere'den transfer teklifleri alan ancak henüz bunları kabul etmeyen Fenerbahçe, hücum hattına her halükarda takviye yapmak istiyor. Son iddia ise Fedor Smolov... Fenerbahçe, Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da forma giyen ve sezonu kiralık olarak İspanya ekibi Celta Vigo'da geçiren Fedor Smolov için resmi teklif yaptı.

AİSSA MANDİ İDDİASI
Fenerbahçe ayrıca Fedor Smolov ile birlikte Aissa Mandi transferinde de son aşamaya geldi. Real Betis forması giyen futbolcuyla ilgili girişimlerin yapıldığı iddia edildi.

Kaynak; Hürriyet