Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

TAKİP ET

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor, başlıklı haberin detayında; Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Saat 11.00’de gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı idman çift kale maçla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Antrenmanda İrfan Can Kahveci kademeli olarak takımla çalışmalara başladı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.