Fenerbahçe'de Comolli devre dışı...

TAKİP ET

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçildikten sonra büyük umutlarla getirdiği Sportif Direktör Comolli için flaş gelişme...

Reklam
Reklam

Sarı lacivertli takımın ilk yarıyı 17. sırada bitirerek tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği dönemde Comolli uzun süredir tartışılıyordu.

Tecrübeli ismin getirdiği isimlerin performansları sürekli tartışılırken takımın başına getirdiği Cocu'nun gönderilmesi sonrasında neler olacağı merak konusuydu.

Taraftarın yoğun bir şekilde Ersun Yanal'ı takımın başında istemesi sonrası tecrübeli teknik adam, Cocu'nun yerine göreve getirilmişti. Yanal'ın gelmesi sonrasında işler biraz değişti.

Damien Comolli'nin yetkileri kısıtlandı. Antalya kampına da katılmayan Comolli, ikinci yarıda Samandıra’nın da dışında kalacak.

Başkan Ali Koç'un seçimi kazanmasının ardından Sportif Direktör olarak göreve getirdiği Damien Comolli için tehlike çanları çalmaya başladı.

Yurt dışı transfer görüşmeleri için Türkiye dışında olduğu konuşulan ve Fenerbahçe'nin, Antalya kampında yer almayan Comolli'nin yetkilerinin, kısıtlanmaya başlandığı öğrenildi.

Phillip Cocu'yu sezon başında teknik direktörlüğe getiren, kurduğu takımın küme düşme hattına kadar gerilediği Comolli'ye, Koç'un eskisi kadar yetki vermeyeceği bildirildi. İlk olarak takımın kampına katılmayan Fransız futbol adamı, ikinci yarı itibariyle Samandıra Tesisleri'nden de uzak kalacak.

Samandıra'da artık sorumluluk, daha önce de kulüpte İdari Menajer olarak çalışan ve teknik direktör Ersun Yanal’la birlikte tekrar aynı göreve getirilen Volkan Ballı'da olacak.

Yönetimle, teknik heyet ve futbolcular arasındaki köprüyü, Ballı kuracak. Kanarya ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan 46 yaşındaki Comolli’nin şu an, teknik direktör Yanal’ın raporu doğrultusunda dış transfer görüşmelerini sürdürdüğü konuşuluyor.

3 yıllık sözleşmesi bulunan Kanarya'nın sportif direktörünün, kendi isteğiyle sezon sonunda görevinden ayrılması beklenirken, bu sezon maaş olarak cebine 800 bin Euro (5 milyon TL) koyacak.

Kaynak; Fanatik