Fenerbahçe'de 7 isim kadro dışı kalacak

TAKİP ET

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hesapta olmayan gelişmeler yaşanıyor. al böyleyken şu an 27 futbolcusu bulunan Fenerbahçe, 4 transfer daha yapması halinde 7 ismi kadroya yazamayacak. Teknik direktör Erol Bulut, bu 7 ismi belirledi.

Reklam
Reklam

Mevcut kadrosunda 27 futbolcu bulunan Fenerbahçe, 4 transfer daha yapması durumunda 7 ismi kadro dışı bırakmak zorunda kalacak. Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hesapta olmayan gelişmeler yaşanıyor. sarı-lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği yeni kurala göre altyapıdan 4 ismi kadroya yazmak zorunda.

İSİMLER BELİRLENDİ
Bu isimler, Oytun, Oğuz Kağan, Ömer Faruk, Muhammet Gümüşkaya olacak. Hal böyleyken şu an 27 futbolcusu bulunan Fenerbahçe, 4 transfer daha yapması halinde 7 ismi kadroya yazamayacak. Teknik direktör Erol Bulut, bu 7 ismi belirledi. İşte yeni sezonda takımdan ayrılmamaları halinde kadroya yazılmayacak o isimler...

Sözleşmeleri sona eren Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Mauricio Isla gitti. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Alper Potuk, Mevlüt Erdinç ve Tolgay Arslan'ın sözleşmeleri feshedildi. Vedat Muriqi ise 18 milyon avro bonservis karşılığında İtalyan devi Lazio'ya satıldı.

KADRODA FAZLALIK VAR
Buna rağmen ligin başlamasına 4 gün kala kadroda fazlalık var. Fenerbahçe, TFF'ye lig için 4'ü altyapı olmak üzere toplam 28 futbolcu bildirecek. 24 kişilik kontenjan için 27 futbolcu bulunuyor. Fenerbahçe stoper, sağ bek, kanat ve santrfor transferiyle 4 takviye daha yapmayı düşünüyor.

6 FUTBOLCU RESMİ MAÇ OYNAYAMAYACAK
Bu transferler gelirse, toplam fazlalık sayısı 6 olacak.Yani 6 futbolcu TFF listesi dışında kalacak ve resmi maç oynayamayacak. Tüm transferlerin yapılması durumunda Fenerbahçe'de kadronun dışında kalacak isimlerin, Zanka, Dirar, Zajc, Rodrigues, Frey ve Allahyar olması bekleniyor. 3 değil 4 takviye yapılması durumunda ise Murat Sağlam, TFF kadrosu dışında kalacak...

KALE
Altay, Harun

SAVUNMA
Gökhan, Dirar, Murat, Novak, Caner, Sadık, Serdar, Zanka, Lemos

ORTA SAHA
Gustavo, Ozan, Mert, Sosa, Tolga, Jailson, Zajc, İsmail

KANATLAR
Ferdi, Deniz, Sinan, Rodrigues

FORVET
Thiam, Valencia, Frey, Allahyar

ALTYAPI KONTENJANI
Oytun, Oğuz Kağan, Ömer Faruk, Muhammet gibi gençler altyapı kontenjanına eklenebiliyor.

(Sabah)