Fenerbahçe, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı

TAKİP ET

Süper Ligin 27. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İki takım da mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Fenerbahçe'de Mehmet Ekici Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Reklam
Reklam

Süper Ligin 27. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü ile karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ankaragücü'nün golünü 42. dakikada Boyd kaydederken, Fenerbahçe'nin golünü 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım kaydetti.

90. DAKİKADA ORTALIK KARIŞTI
Karşılaşmanın 90. dakikasında ortalık karıştı. Canteros ile Zajc arasındaki mücadele sonrasında Zajc yerde kaldı. Fenerbahçeli futbolcular, Canteros'un topu taca atmaması nedeniyle tepki gösterdi. Mehmet Ekici, Canteros'a fiziki müdahalede bulunurken, iki takım futbolcuları kavgayı ayırdı.

MEHMET EKİCİ VE CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Pozisyonu VAR'dan izleyen Hakem Mete Kalkavan, Mehmet Ekici ve Canteros'a kırmızı kart gösterirken, Harun Tekin ve Moke'ye sarı kart gösterdi. Direk kırmızı kart gören Mehmet Ekici, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

HAFTAYA FENERBAHÇE, GALATASARAY'I AĞIRLAYACAK
Bu sonuçla iki takımda puanını 32'ye yükseltti. Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Galatasaray'ı sahasında konuk edecek. Ankaragücü ise Kayserispor'a konuk olacak.