Fenerbahçe, Alanyaspor maçına hazır

Fenerbahçe, Alanyaspor maçına hazırİSTANBUL, (DHA)- FENERBAHÇE, yarın Süper Lig'de Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı

FENERBAHÇE, yarın Süper Lig'de Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, gün içinde Alanya'ya gidecek


DHA