Fenerbahçe, 7,5 ay sonra deplasmanda kazandı!

TAKİP ET

Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-1 yenerek 4 maç sonra galibiyet aldı. Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 2. galibiyetini alırken tam 7,5 ay sonra dış sahada kazandı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maç sonrasında ilginç bir istatistik gözlerden kaçmadı. Sarı lacivertli ekip Süper Ligde son galibiyetini ligin 5. haftasında 16 Eylül 2018 tarihinde Atiker Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe deplasmanda son galibiyetini Süper Ligin 5. haftasında 16 Eylül 2018 tarihinde Atiker Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-0'lık skorla almıştı. Fenerbahçe'nin ilk ve 3. golleri VAR kararı sonrasında verilirken karşılaşmada tam 4 kez VAR'a gidildi.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK
Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde Kasımpaşa maçına çıktı. Sarı-lacivertlilerde cezalı futbolcular Sadık Çiftpınar, Martin Skrtel ile kaleci Volkan Demirel, zorlu deplasmanda forma giyemedi. Sakatlıkları düzelen Vitor Moses iki, kırmızı kart cezası biten Mehmet Ekici ise üç hafta sonra kadroya girdi.

ALİ KOÇ, ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİ
Takımını Kasımpaşa deplasmanında yalnız bırakmayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, küçük bir taraftarın fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Ali Koç, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocuk taraftar için protokol tribününün yanındaki tribüne gitti. Çocuk taraftarla fotoğraf çektiren Koç'a tribünlerden büyük ilgi gösterildi.