Fatsa'da ücretsiz olarak 2 bin fidan dağıtıldı

Fatsa'da ücretsiz olarak 2 bin fidan dağıtıldı, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Orman İşletme Şefliği tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak 2 bin adet fidan dağıtıldı

Orman Haftası kapsamında, Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleşirildi. Toplamda 2 bin adet çam fidanının dağıtıldı etkinlikte yaklaşık 20 dakika içerisinde vatandaşlar fidanları tüketti.

Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri çerçevesinde sembolik olarak çam fidanlarına halka ücretsiz olarak dağıttıklarını söyledi.

Fidanları alan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, Ormancılara bu hediyeleri için teşekkür ediyoruz. Bu fidanları bahçelerimizin en güzel yerlerine dikerek hayata bağlayacağız. Ormancıların haftalarını kutluyoruz dediler.




Fatsa'da ücretsiz olarak 2 bin fidan dağıtıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Fatsa'da ücretsiz olarak 2 bin fidan dağıtıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)