Fatih Terim yönetime iki yıldızın ismini verdi

TAKİP ET

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu sezondaki kalan maçların yanı sıra önümüzdeki yılın da planlamasını yapıyor.

Reklam
Reklam

Deneyimli teknik adam bilhassa hücum hattını güçlendirmek için katkı vereceğine inandığı isimleri yönetime bildirdi. Şampiyonluk yarışında Başakşehir'e adım adım yaklaşan sarı-kırmızılılarda önümüzdeki sezon gidecek oyuncuların yeri doldurulacak. Onyekuru'nun kiralık sözleşmesinin bitecek olmasının yanı sıra Sinan Gümüş'ün durumu da belirsiz. Fatih Terim, sol kanat transferi için iki yıldızın adını yönetime bildirdi. Geçtiğimiz yaz forvet bölgesine takviye yapmayan, devre arasında da son güne bırakan Cimbom bu kez işi sıkı tutuyor. Teknik heyet, Fifansal Fair Play nedeniyle hem bonservissiz hem de tanıdık isimleri hedefliyor.

İLK ADAY BABEL
Fulham'a sezon sonuna kadar kiralanan Ryan Babel'in Beşiktaş ile kontratı sona eriyor.Böylece Hollandalı yıldız boşa çıkıyor. 32 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

FULHAM DÜŞÜNCE GİDECEK
Premier Lig'de 17 puanla 19. sırada bulunan Fulham'ın ligde kalmasına mucize gözüyle bakılıyor. Hollandalı yıldızın da kümete düştüğü takdirde takımda kalmayacağı belirtiliyor. Ajax altyapısında bailadığı kariyerinde Liverpool ile zirveye çıkan Babel, daha sonra sırasıyla Hoffenheim, Ajax, Kasımpaşa, Al Ain, Deportivo ve Beşiktaş'a gitti. Siyah-beyazlılarda 1 şampiyonluk yaşayan ve Devler Ligi'nde müthiş işler çıkaran Hollandalı, parada sıkıntı yaşayınca ayrıldı.

DİĞER ADAY BRUMA
Diğer aday ise Galatasaray'a kendisini getiren Fatih Terim'in baba olarak gören Armindo Bruma. 24 yaşındaki Portekizli yıldızın Leipzig ile 2022'ye kadar kontratı bulunuyor. Alman ekibinde bu sezon 25 maçta forma giymesine rağmen sadece 3 gol atıp 3 asist yapması ve bekleneni verememesi, Bruma'nun 1 yıllığına kiralanma ihtimalini doğuruyor.
Terim'in prensi Bruma, Leipzig'de aralık ayından sınra düzenli olarak giydiği formasını kaptırdı. Ocak ayında ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 2 maçı kaçıran Portekizli, daha sonra 7 maçın 3'ün de forma buldu, sadece 49 dakika süre aldı.
Cimbom'a Sporting Lizbon'dan 12 milyon Euro'ya gelen Bruma, 85 maçta 15 gol ve 21 asistle oynadı. Özellikle Sneijder ile iy ibir ikili olan Bruma, 15 milyon Euro'ya Leipzig'e satıldı. Almanlar'da 65 karşılaşmaya çıkan Bruma, 10 gol, 5 asist yapınca beklentilerden uzak kaldı ve gözden düştü. İki ismin hem bonservissiz hem de tanıdık olması kriterlere uyuyor.

Kaynak; Fotomaç