Fatih Sondaj Gemisi yeni tespit kuyusu Türkali-4'te sondaja başladı

TAKİP ET

Fatih Sondaj Gemisi yeni tespit kuyusu Türkali-4'te sondaja başladı, başlıklı haberin detayında; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih Sondaj Gemisi'nin yeni rotasının Karadeniz'de keşfedilen Türkali-4 kuyusu olduğunu duyurdu.

Reklam
Reklam

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın sosyal medyasından yaptığı (TPAO) “Fatih Sondaj Gemisi yeni tespit kuyusu Türkali-4’te sondaja başladı” paylaşımını etiketleyerek, “Karadeniz gazında Fatih’in yeni rotası Türkali-4. Açtığımız her yeni kuyuyla hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Fatih Sondaj Gemisi yeni tespit kuyusu Türkali-4’te sondaja başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "31.07.2021" tarihinde "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberleri kategorisinde yer alan Fatih Sondaj Gemisi yeni tespit kuyusu Türkali-4’te sondaja başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.