Eyyübiye Belediyesi asfalt atağını sürdürüyor

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi asfalt atağını sürdürüyor, başlıklı haberin detayında; Eyyübiye Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Akşemsettin Mahallesinde sürdürüyor. Trafik yoğunluğunun fazla olduğu ara sokakları asfaltla buluşturan ekiplerin sonraki durağı ise 15 Temmuz mahallesi olacak.

Reklam
Reklam

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla üst yapı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, Akşemsettin Mahallesindeki bazı sokaklarda asfalt serim çalışmalarına başladı. Eyyübiye Belediyesi, uzun ömürlü yolları bölge sakinlerinin hizmetine sunuyor. Planlama dahilinde alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üst yapı için kolları sıvayan ekiplerin hummalı çalışmaları vatandaşların da takdirini topluyor.

Bölge sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,” Eyyübiye Belediyesi mahallemizde asfalt çalışması başlattı. Sokaklarımız artık daha güzel olacak. Allah Başkanımızdan ve Eyyübiye Belediyesinden razı olsun“ ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Eyyübiye Belediyesi asfalt atağını sürdürüyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Eyyübiye Belediyesi asfalt atağını sürdürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.