Evli ve iki çocuk annesi öğretmen, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdi

TAKİP ET

ABD'de yaşayan 33 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi öğretmenin, 16 ve 18 yaşlarındaki iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Lynne Burge isimli mutfak sanatları eğitmeni, bir lisede öğretmen olarak çalışıyordu. Evli ve iki çocuk annesi öğretmenin adı, akılalmaz bir skandala karıştı. 33 yaşındaki öğretmenin, 16 ve 18 yaşındaki iki öğrencisine Snapchat uygulaması üzerinden çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve iki öğrencisiyle de ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Olayın mahkemeye taşınmasıyla Burge, kendisini sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söyleyerek savundu. 16 yaşındaki öğrenci, öğretmeniyle Snapchat'te konuşup yakınlaştıklarını ve öğretmenin arabasıyla gezip alkol aldıklarını, daha sonra öğretmenin evine gittiklerini ve evin mutfağında ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Diğer öğrenci ise Lynne Burge'nin doğum gününde ilişkiye girdiklerini söyleyerek olayın geçen yıl olduğunu belirtti. Lynne Burge, beş yıl denetimli serbestlik cezasına ve 5 bin dolar ödemeye mahkum edilirken, öğretmenlik lisansını da kaybetti.