Evlerden motosiklet ve cep telefonu çalan hırsız tutuklandı

TAKİP ET

Evlerden motosiklet ve cep telefonu çalan hırsız tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Osmaniye'de dört ayrı adresten motosiklet, elektrikli motosiklet ve cep telefonu çalan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Eyüp Sultan Mahallesi, Baş Mahalle ve Yedi Ocak Mahallesi’nde meydana gelen motosiklet, elektrikli motosiklet, cep telefonu ve çocuk bisikleti hırsızlıklarıyla ilgili çalışma başlattı. Adreslere yakın bölgelerde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri, şüpheli şahsın çeşitli suçlardan 53 adet kaydı olan G.A. olduğunu belirledi. Yapılan fiziki takibin ardından şahıs gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Evlerden motosiklet ve cep telefonu çalan hırsız tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Evlerden motosiklet ve cep telefonu çalan hırsız tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.