Evlerde temizlik hizmeti 15 ay sonra tekrar başlatıldı

TAKİP ET

Evlerde temizlik hizmeti 15 ay sonra tekrar başlatıldı başıklıklı son dakika haberinde; Tokat'ta kademeli normalleşme kapsamında 15 ay sonra evlere temizlik hizmeti başlatıldı.

Reklam
Reklam

Turhal Belediyesi tarafından bakıma muhtaç olan kişiler için “Evlere temizlik hizmeti” veriliyor. Desteğe muhtaç olan hasta, yaşlı, kimsesiz, engelli, fiziksel ve sosyal durum olarak günlük aktiviteleri yetersiz olan kişilerin evleri ücretsiz temizleniyor. Turhal Belediyesi temizlik işleri ekipleri bilgisi alınan vatandaşın evinde inceleme yapıyor. Gerekli şartların oluştuğu tespit edilen kişilerin ev temizliği hizmeti ücretsiz olarak yapılıyor.
Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, korona virüs tedbirleri kapsamında ara vermiş oldukları evde temizlik uygulamasını yeniden başlattıklarını belirterek, “İçişleri Bakanlığımızın açıklamış olduğu “Normalleşme Tedbirleri" genelgesi kapsamında 15 aydır ara verdiğimiz evlere temizlik hizmetimiz kaldığı yerden devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri toplam bin 30 eve ücretsiz temizlik hizmeti verdik. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize başvurarak yararlanabilirler. Çalışmalarımız Turhal’da ulaşmadığımız kimse kalmayana kadar devam edecek.” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Evlerde temizlik hizmeti 15 ay sonra tekrar başlatıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Evlerde temizlik hizmeti 15 ay sonra tekrar başlatıldı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.