Evinde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı

TAKİP ET

Evinde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı, başlıklı haberin detayında; Adana'nın Kozan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kırsal mahalledeki evinde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı. Evinden alınan yaşlı kadın Adana'daki yakınlarına teslim edildi.

Reklam
Reklam

Yüreğir Arama Kurtarma Timi (YAKUT) ile iletişime geçen yaşlı kadının yakınları, 85 yaşındaki Medine Akıllı'nın Kozan ilçesi Andıl Mahallesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yalnız yaşadığı evinde mahsur kaldığını belirterek yardım istedi. Bu talep üzerine harekete geçen YAKUT ekipleri, yoğun kar yağışı ve zor şartlar altında yaklaşık 3 saat süren bir yolculuğun ardından mahalleye ulaştı. YAKUT, önce Medine teyzenin sağlık durumunu kontrol etti. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Medine teyze, ekiplerce araca alınarak merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde ikamet eden akrabalarına teslim edildi.

Ekipleri gördüğünde gözyaşlarını tutamayan Medine Akıllı, Eşim vefat etti burada yalnız yaşıyorum. Kar bastırdı her yer kapandı. Sobamı yakamıyorum, yemeğimi yapamıyorum. Tek başıma öleceğim sandım. Sağ olsunlar komşularım geldi. Allah razı olsun sizden beni kurtardınız dedi.




Evinde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Evinde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)