Evden çıkamayan vatandaşlar için tuzlama çalışması başlatıldı

TAKİP ET

Evden çıkamayan vatandaşlar için tuzlama çalışması başlatıldı, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Yenipazar ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi'nde yaşanan buzlanmalardan dolayı dışarıya çıkamayan vatandaşların yardımına belediye ekipleri koştu.

Reklam
Reklam

Son günlerde etkili olan aşırı soğuk havalar nedeniyle Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki yüksek kesimler adeta buz tuttu. Soğuk havalarla birlikte yaşanan buzlanma ve don olayı ile ilgili olarak belediye ekipleri yol açma çalışmaları başlattı. Karacaören Mahallesi'nde de çalışma başlatan ekipler, buzlanma dolayısıyla evden çıkamayan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların güvenliği için çalışmaların devam edeceği öğrenilirken, mahalle sakinleri ekiplere teşekkür etti.




Evden çıkamayan vatandaşlar için tuzlama çalışması başlatıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Evden çıkamayan vatandaşlar için tuzlama çalışması başlatıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)