Et çalmaya çalıştığı iddia edilen balerine hapis istemi

Et çalmaya çalıştığı iddia edilen balerine hapis istemi, başlıklı haberin detayında; Sarıyer'deki marketten et çalmaya çalıştığı iddia edilen balerin Evlin Avidor'un yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık 'nitelikli hırsızlığa teşebbüs' suçundan 2 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Balerin Evlin Avidor'un Sarıyer'deki bir marketten et çalmaya çalıştığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Avidor'un avukatları hazır bulundu. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, Evidor'un, müşteki Emrah Gür'ün yetkilisi olduğu bir süpermarkette, kasiyer bulunmayan 'jet ödeme' noktasından çıkış yaptığı esnada durdurulduğu kaydetti. Mütalaada, Avidor'un 25 parça ürünün ödemesini yaptığı, fakat toplam değeri 151,98 lira olan 3 paket et ürününü, parasını ödemeden marketten çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Savcılıkça hazırlanan mütalaada, Avidor'un imkanı olmasına rağmen daha fazla mal almadığı ve Türk Ceza Kanunu'ndaki 145. madde gereği, çalmaya teşebbüs ettiği malın değerinin az olduğu hususlarının gözetilmesi gerektiği aktarıldı. Mütalaada, sanığın 'bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hırsızlığına teşebbüs' suçundan 2.5 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Mütalaanın ardından sanık avukatlar, savunmalarını hazırlamak için süre talep etti.

Mahkeme, sanık avukatlarına savunma için süre vererek duruşmayı erteledi.




Et çalmaya çalıştığı iddia edilen balerine hapis istemi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 01.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Et çalmaya çalıştığı iddia edilen balerine hapis istemi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)