ESOGÜ ile Eskişehir Barosu arasında işbirliği
ESOGÜ ile Eskişehir Barosu arasında işbirliği, başlıklı haberin detayında; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Eskişehir Barosu arasında işbirliği protokolü imzalandı.
ESOGÜ Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Elagöz ile diğer yöneticiler katıldı.
Protokol ESOGÜ ve Eskişehir Barosu’nun, hakemli-hakemsiz makaleler ve karar incelemeleri içeren Eskişehir Barosu Dergisi’nin hazırlanması ve yayımlanması için sosyal ve bilimsel işbirliği yapmasını amaçlıyor.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"ESOGÜ ile Eskişehir Barosu arasında işbirliği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.07.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan ESOGÜ ile Eskişehir Barosu arasında işbirliği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.