Esnaftan beşi bir yerdeli kar sevinci

TAKİP ET

Esnaftan beşi bir yerdeli kar sevinci, başlıklı haberin detayında; Son yılların en etkili kar yağışı ile karşı karşıya kalan Malatya'da kar sevinci yaşayan esnaf, yaptığı kardan adama beşi bir yerde altın taktı.

Reklam
Reklam

Son yılların en etkili kar yağışı ile karşı karşıya kalan Malatya'da kar yağışı etkisini sürdürürken yağıştan memnun olan bir grup esnaf, sokak içerisine yaptığı kardan adama beşi yerde altın taktı.

Kent merkezi Dabakhane Mahallesi Tenzile Sokakta yaşanan olayda karın bereket olduğunu belirten esnaflar, kar yılının var yılı olduğu kaydederek kar topu oynayıp gönüllerince eğlenirken, bir kuyumcu esnafı ise yapılan kardan adama beşi bir yerde taktı.

Çok sayıda esnafın destek verdiği etkinlikte gönüllerince eğlenen Tenzile Sokağı esnafı, beşi bir yerde taktıkları kardan adam ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.




Esnaftan beşi bir yerdeli kar sevinci başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Esnaftan beşi bir yerdeli kar sevinci başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)