Esnafın soğuk havayla mücadelesi, donan kilitleri bakan nasıl açtılar
Esnafın soğuk havayla mücadelesi, donan kilitleri bakan nasıl açtılar, başlıklı haberin detayında; Olumsuz hava şartlarının hüküm sürdüğü Afyonkarahisar'da esnaf donan kepenk kilitlerini yaktıkları ateşlerle ısıttıktan sonra açabildi.
Kentte hafta içi yağan kar yağışının ardından etkili soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Kentte sabah dükkanlarını açmaya gelen esnaflar donan kepenk kilitlerini görünce önce şaşırdı, ardından kilitleri ısıtmak için ateş yaktı. Buldukları sopalara bez bağlayan ardından üzerine yanıcı maddeler dökerek sopayı adeta meşale yapan esnaflar sonrasında kilitleri yaklaşık 5 dakika ısıtarak açmayı başardı. Hava sıcaklıklarının eksi 8 dereceye kadar düştüğü kentte soğuk havaların ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor.
Esnafın soğuk havayla mücadelesi, donan kilitleri bakan nasıl açtılar başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Esnafın soğuk havayla mücadelesi, donan kilitleri bakan nasıl açtılar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)