Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 150. bölüm fragmanı izle: Tipi, Haşmet'i esir alıyor!

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm fragmanı izle yici tarafından merak ediliyor. ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi EDHO 150. bölüm fragmanı nda neler olacak? Tufan, Tefo'nun kendine geleceği haberiyle Sınırsızlar ile tekrar iş yapmasıyla ihanetin tam olarak ortasında kalıyor. Tufan, Tefo'yu kendi elleriyle yok etmeye çalışırken, Boran odaya giriyor ve gerçeği görüyor. Tipi, Haşmet'i esir alarak öldürmeye çalışıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 150. bölüm fragmanı hemen izle.

Reklam
Reklam

EDHO 150. bölüm fragmanı nda neler oluyor? ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm fragmanı nda neler olacağı merakla bekleniyor? Tufan, Tefo'nun kendine geleceği haberiyle Sınırsızlar ile tekrar iş yapmasıyla ihanetin tam olarak ortasında kalıyor. Tufan, Tefo'yu kendi elleriyle yok etmeye çalışırken, Boran odaya giriyor ve gerçeği görüyor. Tipi, Haşmet'i esir alarak öldürmeye çalışıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 150. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. yeni bölüm fragmanı nda; Tufan yaptığı yanlışlar artık ihanete dönüşmüş durumda. Hızır ve masadaki ortaklarına yalanlar ve komplolar ile günü kurtarmaya çalışan Tufan hakkındaki gerçekler ortaya çıkacak mı? Behram'ın ölümüyle yanlış bir kararı uygulan Hızır bu durumu daha sonradan nasıl kabullenecek? Sevda'nın gerçek yüzünün ortaya çıkması, hamile olmadığı gerçeği ve Çakırbeyli ailesini yok etmek için Altan ile iş tutuyor olması diğer bir gerçek olan halasının babasını zehirleyerek öldürmesini öğrenmişti. Bu bilgiyle Sevda halasını yok etmek için uğraşacak mı?

EDHO yeni bölüm fragmanı nda; İstibaratçı Cengiz, Sınırsızlar ile çalışırım, ama Altan ile mümkün değil sözüyle yeni bir plan devreye giriyor. Haşmet, Emine hanımın duygularından emin olmak için, son kez konuşuyor, Haşmet Façalı, 'sana son kez soruyorum, bende gönlün var mı? yok mu?' sözüne karşılık Emine hanım tebessüm ediyor.

EDHO 150. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya 150. bölüm fraganı; Tufan gözünü karartıyor ve Tefo'yu hastane de kendi elleriyle boğmaya çalışıyor. İyice ihanetin ortasında duran Tufan, Tefo öldürmeye çalışırken, Boran içeri giriyor ve tüm gerçeği görüyor. Tipi ise Haşmet'in ve ablasınn kendisine ihanet ettiğini düşünerek, Haşmet ile kavgaya tutuşuyor. Haşmet'i bir şekilde alt eden Tipi, sandalyeye bağlı bir şekilde esir tutarken boğmaya çalışıyor.

EDHO 150. yeni bölüm fragmanı nda; Haşmet, Tipi, Emine hanım ve Şahin ağanın da toparlamaya çalıştığı yakınlık mevzusu nasıl sonuçlanacak. Tipi, her fırsatta Haşmet'i yok etmek için bir yol arasada artık ok yaydan çıkmış, konu her geçen gün daha da dillenir hale gelmektedir. Hızır'ın bu durumu öğrendiğin de nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Tipi ablası Emine hanım ve Tipi ye zarar vermeden, bu sorunun çözülmesi için arada kalan Şahin aga nasıl bir diplomasi yolu izleyecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 150. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Tufan sayesinde Hızır'ların elinden kurtulan Altan ve Sınırsızlar silahların mermisinin peşini bırakmıyor. Bu konuda Tufan'ı sonuna kadar kullanacak olan Altan ve ekibi mermileri ele geçirebilecek mi? Çakırbeyli ve masa ortakları bir taraftan mermileri korumaya çalışırken, diğer tarafan çalınan silahları geri almanın, Altan ve Sınırsızları da yok etmenin yollarını arıyor. 

EŞKIYA 150. YENİ BÖLÜM (SON BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 150. bölüm, 03 Aralık 2019 Salı akşamı saat 20:00 da ATV ekranlarında.