Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. Bölüm Fragmanı yayınlandı.? İlyas, Behzat ve Boran Kurtulabilecek mi?

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak? EDHO 139. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. Bölüm'de neler olacak? İzlenme rekorları kıran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile nefesleri kesti. İlyas Çakırbeyli, Behzat Façalı Boran, Tevfik ve adamlarının Zeki'nin kurduğu tuzağa düştüler! Zeki, İlyas'ın adamlarından başlayarak intikam almıştı...

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? EDHO 139. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Fenomen dizinin takipçileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. Yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. Bölüm'de neler yaşanacak! İzleyici tarafından sıkça merak ediliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Atv'nin, Salı akşamlarının en çok izlenen, reyting rekorları kıran fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 139. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm'
de ekran başına kilitlenirken, final sahnesinde nefesler tutulmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin sevilen karakterlerinden Boran'ın adamı, Tekin'in namlunun ucunda duruyor! Zeki, İlyas Çakırbey'linin iki adamını vurmasıyla Tekin'in vurulup vurulmayacağı ise merak konusu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

EDHO 139. Bölüm fragmanı
nın sıkça merak ediliyor olması EDHO 138. bölümde final sahnesinin Tekin'in vurulup vurulmayacağını yeni bölüm olan EDHO 139. Bölüm'e bırakmasından kaynaklanıyor. Genelde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin final sahneleri bir sonuca bağlanırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Bölüm fragmanı (EDHO 139. Bölüm fragmanı) 26 Mayıs 2019 Pazar aşkamı ATV ekranlarında yayınlanacağı tahmin edilmekte.