Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 132. Bölüm Full Tek Parça İzle

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm Full Tek Parça İzle - EDHO 132. Bölüm Full Tek Parça yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm izlemek için haberimizin detayında görebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm Full Tek Parça İzle - EDHO 132. Bölüm Full Tek Parça izleyici ile buluştu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132. BÖLÜM İZLE

ATV'nin reyting rekotmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm'de heyecan doruktaydı. Ferman'ın ihaneti ortaya çıkıyor. Hızır; 'ihanet eden kimin oğlu olursa olsun, gözünün yaşına bakmam öldürürüm' diyerek ihanetin cezasız kalmayacağını söylüyor. 

Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır. 

Zeki, Ferman sayesinde kaçmaya devam ederken yeğeni Yavuz, Ferman'ın ellerinde can veriyor.

EDHO 132. BÖLÜM İZLE

Zeki, Ferman'ı esir diye göstererek, Façalılar'dan fidye istiyor. İlyas, Ömür'le olan ilişkisinde nasıl bir karar verecek. Hızır, Ünal'ın oyunlarına karşı galip gelebilecek mi? 

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 132. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

EDHO 132. Bölüm her salı ATV'de.