Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO'nun yeni bölüm fragmanı 185. bölüm de neler olacak? YouTube - ATV

TAKİP ET

ATV nin en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm (fragman) ne zaman yayınlanacak? Her bölümü merakla beklenen ve ilgiyle izlenen EDHO dizisinin yeni bölüm fragmanı (EDHO 185. bölüm fragmanı) gelişmelerini güncel olarak takip etmek ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 185. bölüm fragmanını izlemek için haberimizde kalınız.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm (fragman) ne zaman yayınlanacak? Her bölümü merakla beklenen ve ilgiyle izlenen EDHO dizisinin yeni bölüm fragmanı (EDHO 185. bölüm fragmanı) gelişmelerini güncel olarak takip etmek ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 185. bölüm fragmanını izlemek için haberimizde kalınız.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 185. BÖLÜM FRAGMANI

EDHO 185. bölüm fragmanı hafta sonu ATV de yayınlanması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. yeni bölüm ise 9 Mart 2021 Salı akşamı saat 21:00 da ATV kanalında olacaktır. EDHO 185. yeni bölüm fragmanı hakkında en son gelişmelerini canlı takip etmek için haberimizde kalıp sayfamızı takip edebilrisiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM DE NELER YAŞANMIŞTI?

Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'a nefret ettikleri toz üzerinden plan kurar. İshak'ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir.Geçirdiği zorlu ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Alpaslan'ın ise tek dayanağı rahmetli eşinin emaneti kızı Zeyno olur. Tekin ve Kubilay'ı amcası İlyas Çakırbeyli'nin yanına gönderen Alpaslan, en büyük mücadelesini de kendi içinde verir.