Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. bölüm fragmanı - EDHO 153. bölüm fragmanı izle : Meryem, geri dönüyor? Cengiz asılıyor! - ATV

TAKİP ET

EDHO 153. BÖLÜM FRAGMANI nde neler olacak? ATV'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. bölüm de (fragman) bu hafta, Tufan'ın Hızır'ı yok etmek için Cengiz ile kurduğu iş birliği yeni bir savaşın fitilini ateşliyor. Cengiz, Tufan'ı kullanıp kandırarak Hızır'ı iyice dolduruşa getiriyor. Meftunların halası Altan ile anlaşarak sinsice bir plan yapıyor. Asıl bomba ise "Meryem" geri dönüyor. Hatice'nin Hızır'a "söz ver artık Meryem'i üzme yok..."

Reklam
Reklam

EDHO 153. BÖLÜM FRAGMANI nde neler olacak? ATV'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. bölüm de (fragman) bu hafta, Tufan'ın Hızır'ı yok etmek için Cengiz ile kurduğu iş birliği yeni bir savaşın fitilini ateşliyor. Cengiz, Tufan'ı kullanıp kandırarak Hızır'ı iyice dolduruşa getiriyor. Meftunların halası Altan ile anlaşarak sinsice bir plan yapıyor. Asıl bomba ise "Meryem" geri dönüyor. Hatice'nin Hızır'a "söz ver artık Meryem'i üzme yok..." sözü damga vuruyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 153. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı nda; Hızır, Tufan'dan bir hamle beklerken oyuna Cengiz'in de dahil olduğunun farkına varıyor. Tufan, Cengiz'in desteğini alarak Hızır ve ekibine tuzak kurmuş, hatalarından sorumlu tuttuğu Hızır'dan intikam olmak için her yolu deniyor. Kendisine karşı kurulan suikast tuzağını geri püskürten Hızır Çakırbeyli'den büyük bir hamle geliyor. Eski dostların bu savaşında kimin kanazacağı bell olsa da, kimlerin zarar göreceğini ise ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Hızır, Cengiz'i kendisine karşı yapılan suikast girişimi ve tuzağın parçası olduğunu fark ediyor ve Cengiz'e bunun hesabını ağır bir şekilde soruyor. İpliği, Cengiz'in boğazına geçiren Hızır Çakırbey'li herşeyi göze almış durumda.

EDHO 153. BÖLÜM FRAGMANI

EDHO yeni fragmanı nda; Feyyaz, ablası Melike hanımın gerçek yüzünü ortaya çıkarmış hayatından komple silmiştir. Melike Meftun, içinde ki kini devam ettirerek Hızır ve kardeşinin ortak düşmanı olan Altan ile anlaşmıştır. Altan, Melike'nin de parasını kullanarak Hızır'lara karşı düşmanlığını daha ileri noktaya taşıyor. 

Bu düşmanlığın farkına varan Hızır ve ekibi Melike Meftun üzerinden Altan'ı ele geçirmek için bir plan yapıyor. Bu plan sayesinde Cengiz ele geçirilirken Altan'ın ne olacağı ise belirsizliğini koruyor.

MERYEM ÇAKIRBEYLİ DİZİYE (EDHO) GERİ DÖNÜYOR

EDHO 153. bölüm de; Bomba gibi bir gelişme yaşanıyor. Meryem Çakırbeyli artık diziye geri dönüyor. Hatice'nin Hızır'a "herkesin içinde bir söz ver, artık Meryem'i üzmek yok" sözüne karşılık Hızır Çakırybeyli, "söz veriyorum artık Meryem'i üzmeyeceğim" şeklinde ki cevabı ile, Meryem'in EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a) geri döndüğü kesinlik kazanmış oluyor. 

Haşmet ile Emine hanımın gizlice evlenmesiyla Tipi ve Behzat ailelerini silmiş ve intikam alacağını söylemişti. Hayriye ananın yaptığı planla ile avukat hanımları da kullanarak Tipi ve Behzat'a bir oyun oynamış ve ikiliyi zor durumda bırakarak geri adım attırmıştı. Behzat ve Tipi yeni dönemde ablası ve abisine karşı tavrını değişterek yakınlaşmaya devam edecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 153. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 153. bölüm, 24 Aralık 2019 Salı akşamı saat 21:00'da ATV ekranlarında izleyici karşısında olacak.