Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. bölüm - EDHO 152. Bölüm (son bölüm full izle)- : Hızır ve Tufan arasında ki savaş başladı - 17 Aralık 2019 - ATV

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 152. son bölümde Hızır ve Tufan birbirilerine giriyor. İhanetin ortasında debelenen Tufan son yaptığı hata ile oğlu Orhan'ı kaybetmesinin sorumlusu olarak Hızır'ı görüyor. Hızır, Orhan'ın ölümünde kendisini suçlasa da Tufan ihanetinin bedelini ödeyeceğini söylüyor. Tufan memleketten adamlarını çağırarak, Hızır'dan intikam almak için, Hızır Ali'ye zarar vermek istiyor. 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan EDHO 152. bölüm (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)...

Reklam
Reklam

EDHO 152. son bölüm de Hızır ve Tufan birbirilerine giriyor. İhanetin ortasında debelenen Tufan son yaptığı hata ile oğlu Orhan'ı kaybetmesinin sorumlusu olarak Hızır'ı görüyor. Hızır, Orhan'ın ölümünde kendisini suçlasa da Tufan ihanetinin bedelini ödeyeceğini söylüyor. Tufan memleketten adamlarını çağırarak, Hızır'dan intikam almak için, Hızır Ali'ye zarar vermek istiyor. 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan EDHO 152. bölüm (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm) full izlemek ve gelişmelerden haberdar olmak için haberimizi takip ediniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 152. BÖLÜM (SON) FULL İZLE - TIKLAYINIZ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
'ın bu haftaki bölümün de, ezeli dostluk,ezeli düşmanlığa dönüşüyor. Tufan'ın oğlunu kaybetmesiyle sonuçlanan karşılaşma iki tarafı da yıkıyor. Tufan yaptığı hataların farkında olmasına rağmen oğlunun ölümünden Hızır Çakırbeyli'yi sorumlu tutarak intikam peşine düşüyor. Tufan Hızır Ali'yi öldürüp, Hızır'a büyük bir acı yaşatma derdine düşüyor ve memleketten adamlarını çağırarak büyük bir savaşı başlatma çabasında hareket ediyor. Tufan, Cengiz ile anlaşıp, Hızır'ı yok etmek için her türlü hamleyi ve ihaneti göze alıyor.

EDHO 152. BÖLÜM (SON) FULL İZLE - TIKLAYINIZ

EDHO son bölüm
de; Altan, kendisini satan Sınırsızları, köşeye sıkıştırıp tehdit ile bastırıyor. Ağır hareketler ederek Sınırsızları ölümle tehdit edip, kendisine itaat etmelerini sağlıyor. Cengiz, Altan'a olan desteğini sürdürürken aynı şekilde Tufan'ı de kendi taraflarına çekiyorlar. İlyas, Boran, Alparslan ve diğer masa ekibi ise, yaşanan tüm bunları şaşkınlıkla izliyor. Halen Tufan'ın ihanetinin şoku altında olan İlyas'ların ne yapacağı ise merak konusu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 152. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLAYINIZ

Haşmet ve Emine hanımın evliliklerini kaldıramayan Tipi ve Behzat ise kendilerini iyice dağıtmış durumdalar. Abisi ve ablasına zarar vermekten vaz geçen ikili, kendilerine zarar vermeyi düşünmeye başlıyor. Mekanlarda kafalarını dağıtan ikili, düşmanlarına karşı kendilerini öldürtme planı içerisine girdiklerinde, Hayriye ananın talımatı ile avukat hanımlar devreye giriyor ve Tipi ile Behzat'ı kontrol altına alıyor. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölüm ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 152. bölüm full izleyici ile buluştu.

17 Aralık 2019, Salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152. son bölüm full izle - EDHO 152. son bölüm full izle ATV ekranlarında yayınlandı.