Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölüm izle - EDHO 148. bölüm izle - (edho son bölüm full tek parça izle) 19 Kasım 2019 - atv

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölüm yayınlandı. ATV' nin izlenme rekorları kıran dizisi EDHO 148. son bölüm yayınlandı. EDHO son bölüm de; Altan, Tufan'ı tehdit ederek halen Hızır'ı bitirme planları yapıyor. Silahların da alınmasıyla bir hayli zor duruma düşen Hızır ve ekibi, Altan ve adamlarını yok etmek için bir plan yapıyor. 19 Kasım 2019, salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 148. son bölüm full tek parça izlemek için haberimizde kalınız.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 148. yeni bölüm de; EDHO yeni bölüm de; Altan, Tufan'ı tehdit ederek halen Hızır'ı bitirme planları yapıyor. Silahların da alınmasıyla bir hayli zor duruma düşen Hızır ve ekibi, Altan ve adamlarını yok etmek için bir plan yapıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 148. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

EDHO 148. bölüm de, Hızır'ın avukatları, Hızır ve Çakırbeyli ailesinin yok edilmesi için Altan'a verilen 50 milyon doların izini buluyor. Hızır, bu paranın Sevda Meftun tarafından verildiğini öğreniyor. Altan, Sevda ile kurmak istediğini yakın ilişkiyi, daha önce ki konuşmalarına istinaden yemek sözü ile pekiştirmek istiyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 148. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

EDHO 148. yeni bölüm de; Alparslan Çakırbeyli, Altan'ın, Sevda zaafını fark ederek, Sevda üzerinden Altan'a ulaşmaya çalışıyor. Alparslan gerçek planlarının ne olduğunu öğrenmek istiyor. Açığa çıkmamak için de bir hayli temkinli olunması gerektiğini belirtiyor. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) SON BÖLÜM İZLE

Eşkıya 148. bölüm de; Altan silahları almış olsa da, mermisiz hiç bir işe yaramadığını biliyor. Silahları çalıştırabilmek için mermilere ihtiyaç duyan Altan, sınırsızlara talimat vererek mermilerin alınmasını istiyor. Bu durumun farkına varan Hızır reis ve Alparslan, Altan ve sınırsızların mermilerini almak için tekrar harekete geçeceğini ön görerek bir plan hazırlıyorlar ve düşmanlarını tuzağa çekmek istiyor.

EŞKIYA 148. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölüm de;
Altan, mermilerin yerini öğrenmek için Tufan'ı oğluyla tehdit ediyor. Tufan her ne kadar bu durumdan dolayı kendisini suçla hissetse de oğlunu kurtarmak için herşeyi yapıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümleri her Salı akşamı ATV ekranlarında. 19 Kasım 2019 salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO. 148) son bölümü full tek parça izlemek için tıklayınız.