Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141. Bölüm Fragmanı - EDHO 41. Bölüm Fragmanı

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141. bölü fragmanı yayınlandı. EDHO 141. bölüm fragmanı atv izleyici ile buluştu. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO 141. yeni bölüm fragmanı : "Hepsini öldüreceğiz sırasıyla!" konu başlığıyla 1 Ekim 2019 salı akşamı Atv ekranlarında olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 141. bölüm ile ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141. bölü  fragmanı izle - EDHO 141. bölüm fragmanı izle

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 141. BÖLÜM FRAGMANI

Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 141. yeni bölüm de yine heyecan dorukta. Hızır'ın Avrupa'nın en büyüğü olmak için açtığı savaşta ortalık iyice kızışıyor. "Hepsini sırasıyla öldüreceğiz" diyen Hızır Çakırbeyli girdiği bu savaştan umduğunu alabilecek mi? ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

EDHO 141. BÖLÜM FRAGMANI

EDHO 141. bölüm'de İbrahim beyin ölümü ile Hızır'ın evlilik planı olumsuz etkileniyor. Sevda ile olan ilişkisinin nasıl şekilleneceği, Çakırbeyli ailesi ve İlyas Çakırbeyli'nin bu sürece nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 141. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz : EDHO 141.bölüm de Hızır'ların üstün teknoloji olarak ürettiği ve pazarlmaya çalıştığı yeni silahın daha büyük bir pazara erişmesini engellemek için düşmanları nasıl hamle yapacak?

EDHO 141. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) 141. bölüm 1 Ekim Salı 2019 Salı akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında.