Eşkıya Dünyaya HÜkümdar Olmaz 138. Son Bölüm izle - EDHO 138. Yeni Bölüm Full Tek Parça izle : İlyas, Behzat, Boran Namlunun Ucunda

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya HÜkümdar Olmaz 138. Son Bölüm izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle! Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO 138. Bölüm yayınlandı. Fenomen dizi EDHO 138. Son bölüm izle! Heyecan ve aksiyonun bitmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölümde İlyas, Behzat, Boran ve adamları Zeki'nin tuzağına düşüyor. İlyas'ın adamlarının vurulmasıyla namlu sırasıyla kendilerine doğrultuluyor! Tahsin, amcaoğlu Haşmet'i de tuzağa düşürüyor.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya HÜkümdar Olmaz 138.Bölüm izle. Salı akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya HÜkümdar Olmaz 138. Son Bölüm izleyici ile buluştu. 

Sezon finaline bir kaç bölüm kala heyecanın dorukta olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 21 Mayıs 2019'da ATV ekranlarında izleyici ile buluştu.

EDHO 138. bölüm izle! EDHO 138. yeni bölümde Tahsin Façalı açığa çıkıyor. Zeki Sivri ile birlikte hareket eden Tahsin Façalı, amca oğullarıyla birlikte Hızır ve ekibine tuzak kuruyor. Tahsin'in deposunda bulunan silahlar Zeki aracılığıyla Gabar'lara verilerek örgüte satılıyor. Bu durumunun sorumlusunu isteyen istihbarat Hızır, Ünal ve Alparslan'ı bir hayli sıkıştırıyor. 



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Son bölüm izle! İlyas, Behzat, Boran ve adamları Gabar'ların peşine düşerek hem sorunu ortadan kaldırmayı, hemde arkalarında ki Zeki sivriye ulaşmaya çalışıyor. Yaptıkları görüşmenin olumsuz geçmesiyle, Gabar'lara operasyon düzenleyen İlyas ve ekibi 3 kardeş olan Gabar'lardan birini ortadan kaldırıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. BÖLÜM İZLE

EDHO 138. Son bölüm izle! Emine hanım ve Tipi, Haşmet façalının evine giderek Ömür ve İlyas arasında ki ilişkinin evliliğe dönüşmesi için görüşme yapıyor. İlyas ve Behzat'ın birlikte yaptıkları operasyonda İlyas, Behzat'ın hayatını kurtarıyor. Kendini borçlu hisseden Behzat, İlyas'ı kardeşi Ömür konusunda uyararak bundan pay biçmemesi gerektiğini dile getirirken, Haşmet Façalı, İlyas ile Ömür'ün evlillikleri konusunda ciddi bir adım atıyor. Haşmet Façalı'nın zor sorularına rağmen İlyas geri adım atmayarak, Ömür için sevdiğim kadın demesi Haşmet Façalı'yı memnun ediyor.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. SON BÖLÜM İZLE

EDHO 138. Yeni bölüm izle! Zeki ve Tahsin, amcaoğlu Façalıları ve Çakırbeyli'leri bitirmek için son bir hamle yapıyorlar. Zeki'nin planı ile hareket eden Tahsin, amcaoğlu Haşmet'ide gözden çıkararak İlyas, Behzat, Boran'a sahte bir adres ulaştırıp tuzağa çekiyor. Alparslarlan'nın getirdiği belgeler ile adresin tuzak olduğunu anlayan Hızır, ekibine ulaşmaya çalışsa da çoktan tuzağa düştüklerini anlayıp, Haşmet'i kurtarmaya gidiyor. Tahsin, amcaoğlu Haşmet Façalı'yı tuzağa düşürüyor. Tahsin ve Haşmet evden çıkarken son anda yetişen Hızır, Tufan ve ekibi Haşmet Façalı'yı kurtarıyor.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 138. FULL TEK PARÇA  İZLE 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 138. Son bölüm full izle! Zeki, Tahsin ve Gabar'ların tuzağına düşen, İlyas, Behzat, Boran ve adamlarının eller, ayakları bağlı, ağızları bantlı bir şekilde esir tutuluyor. Zeki sırasıyla intikam almak için ilk olarak, İlyas'ın memleketten gelen hemşerisi olan iki adamını vuruyor. Aşağıdan yukarıya doğru herkesi öldüreceğini söyleyen Zeki Sivri, namluyu Boran'ın adamı Tekin'e çeviriyor. 



Nefes kesen bir bölüm ile 21 Mayıs 2019 Salı akşamı ekranlara gelen Eşkıyaya Dünyaya Hükümdar 139. Bölüm (fragman) merakla bekleniyor. EDHO 139. bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden güncel olarak takip edebilirsiniz.